Please enter a search term:

  • Digitaaliset asiantuntijat

    Korkeasti koulutettujen digitaalialan asiantuntijoiden tiimimme auttaa sinua toteuttamaan hankkeesi.

    Tiimin yleiskatsaukseen

mprofi asiantuntijat

Meillä on yli 25 vuoden kokemus vuorovaikutteisten IT-hankkeiden hallinnoinnista ja konsultoinnista, ja olemme viime vuosina erikoistuneet verkkopohjaisten keskisuurten yritysten digitaaliseen perustamiseen ja digitaaliseen muutokseen. Sveitsin Zugissa sijaitsevasta pääkonttoristamme käsin verkostomme verkko- ja IT-asiantuntijoiden verkosto on ulottunut ympäri Eurooppaa jo yli 14 vuoden ajan. Tutustu meihin!

Andre Beherzig

mprofi AG:n hallitus ja toimitusjohtaja AG

Tutustu Andreen
Conny Rochlitz

Talousjohtaja ja projektinhallinta Backend / ERP / taloushallinto

Tutustu Connyyn
Stefan

Vanhempi kehitys

Simone

Sisältö, editointi: verkkosivujen tekstit, jotka auttavat myymään!

Michel

Vanhempi palvelinasiantuntija

Gordon

Backend-kehitys

Gerhard

Frontend-kehitys

Nadine

Projektinhallinta Digitaalinen markkinointi

Frank

Tekoälyasiantuntija, projektinhallinta, ketterä ohjelmistokehitys

Monty

CSS, PHP, Backend, Vanhempi kehitys

Petr

Docker, Kubernetes, pilvi, palvelin- ja API-kehitys, vanhempi asiantuntija

Alexander

API-asiantuntija, vanhempi kehitysjohtaja

Markus

Vanhempi kehitys

Jürgen

Johdon tuki

Sebastian

PHP, frontend- ja backend-kehitys

Anne-Lise

Back office

Norman

Hankkeiden valvonta ja hallinnoinnin tuki

Monika

mprofi on luotettava kumppanisi!

Kun kyse on IT-hankkeidesi toteuttamisesta, olemme yritys, jolla on monen vuoden kokemus IT- ja digitaalisesta teollisuudesta ja jonka tukena on korkeasti koulutettujen asiantuntijoiden tiimi, joka toimii ylemmällä tasolla. Tiimimme koostuu eri alojen asiantuntijoista, kuten ohjelmistokehityksestä, verkkosivujen suunnittelusta, pilvilaskennasta, tiedonhallinnasta ja monista muista aloista.

Olemme ylpeitä siitä, että meillä on tiimi korkeasti koulutettuja IT-asiantuntijoita, jotka ovat aina ajan tasalla uusimmasta teknologiasta, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja laadun. Asiantuntijamme työskentelevät tiiviisti kanssasi. Näin löydämme yrityksellesi optimaalisen ratkaisun. Varmistaaksemme, että olet aina ajan tasalla ja saat parhaan mahdollisen suorituskyvyn, luotamme uusimpaan teknologiaan ja innovaatioihin.

Tarjoamme sinulle laajan valikoiman palveluja ja ratkaisuja. Autamme sinua optimoimaan IT-infrastruktuurisi ja parantamaan liiketoimintaprosessejasi. Tuemme sinua ohjelmistojen kehittämisessä, tietoturvan parantamisessa, tietojen tehokkaassa hallinnassa ja paljon muussa.

Etsitkö luotettavaa digitalisaatiokumppania, joka tukee sinua muutoshankkeiden toteuttamisessa kohti alustataloutta? Silloin mprofi on oikea osoite sinulle. Teemme tiivistä yhteistyötä kanssasi varmistaaksemme, että saat parhaan mahdollisen ratkaisun tarpeisiisi. Tavoitteenamme on tarjota sinulle nopea, tehokas ja laadukas ratkaisu, joka on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi. Ymmärrämme, miten tärkeää tietotekniikka on yrityksellesi, ja siksi tavoitteenamme on tarjota sinulle paras mahdollinen ratkaisu.