Please enter a search term:

  • Palvelut

    mprofi on muutakin kuin markkinointitoimisto tai liikkeenjohdon konsultointiyritys. Näemme itsemme digitaalisena arkkitehtinä ja samalla digitaalisen rakennushankkeesi pääurakoitsijoina.

    Palvelut yhdellä silmäyksellä

Palvelut - Menestyksesi palveluksessa!

mprofi on muutakin kuin markkinointitoimisto tai liikkeenjohdon konsultointiyritys. Näemme itsemme digitaalisena arkkitehtinä ja samalla digitaalisen rakennushankkeesi pääurakoitsijoina. 25 vuoden kokemuksemme perusteella tiedämme, että digitaalisiin prosesseihin siirtyminen edellyttää henkilökohtaista neuvontaa sekä teknistä ja taloudellista osaamista ja erittäin hyvää B2B-sektorin tuntemusta. Kun teet yhteistyötä kanssamme, hyödyt paitsi asiantuntemuksestamme myös palveluistamme.

Verkkokaupan arviointi

Tasoitamme sinulle tietä verkkokauppaan, luomme ja toteutamme strategisia verkkokaupan aloitusratkaisuja ja ammattimaisen täyden palvelun konseptin verkkotoimintasi uudelleen suuntaamiseksi.

Sähköisen kaupankäynnin järjestelmien arviointi
Johdon tarkastus

Olipa kyse sosiaalisesta mediasta, johtamisesta tai markkinointitarkastuksesta: tarkkailemme trendejä, laadimme syy-yhteysanalyysejä ja hankearviointeja ja parannamme niitä jatkuvasti.

Digitaaliseen kuntotestiin
Prosessit

Hyödy monivuotisesta tietotaidostamme klassisten liiketoimintaprosessien muuntamisessa yritysten kommunikointiin konvergenttien verkkopohjaisten liiketoimintaprosessien avulla sekä kokemuksestamme muutoksenhallintaprosessien tukemisessa.

Digitalisoi prosessit
Järjestelmän integrointi

Eri järjestelmät on yhdistettävä toisiinsa liiketoimintasi muuttamisen yhteydessä, esimerkiksi CMS ja/tai markkinoinnin automatisointi verkkosivuston kanssa.

Järjestelmäintegraatio Lue lisää
Maine

Yrityksesi maine digitaalisessa maailmassa on tärkein valuuttasi. Optimoimme ja valvomme mainettasi internetissä, sosiaalisessa mediassa ja deepwebissä ja tuemme sinua ennaltaehkäisyyn ja käyttäytymiseen liittyvissä kysymyksissä sekä ohjeiden suunnittelussa.

Tutustu nyt
Konsultointi

Tiedät, että yrityksesi on uudistettava digitaalisesti. Miten tarkalleen ottaen ja mistä kannattaa aloittaa, kerromme sinulle tarkan kartoituksen ja yrityksesi yksilöllisen ongelma-analyysin jälkeen.

Tutustu nyt
Valmennus

Tavoitteellinen henkilöstökoulutus: Luo yhteinen käsitys käsiteltävästä aiheesta kohdennetun moderoinnin avulla muutaman tunnin aikana, kun osallistujat edustavat yrityksen asianomaisia osastoja.

Tutustu nyt
Analytiikka | Big Data

Big Data -asiantuntijamme analysoivat ja valmistelevat jäsentymätöntä yritystietoa ja tukevat sinua keskeisten suorituskykyindikaattoreiden (KPI) määrittelyssä, integroinnissa ja käyttöönotossa.

Tutustu nyt
Mainonta

Kohdennettu mainonta internetissä ei ole vain suurten toimijoiden juttu - myös pienet ja keskisuuret yritykset ja erityisesti verkkokaupat hyötyvät todella mitattavasta mainosstrategiasta.

Tutustu nyt
SEO

Parannamme sijoitustasi oikeilla työkaluilla ja reagoimme dynaamisesti muuttuviin parametreihin. Ymmärrämme hakukoneoptimoinnin prosessina, joka on kehitettävä yksilölliset tarpeesi huomioon ottaen.

Tutustu nyt
Viestintä

Kaikki on viestintää, analogista ja digitaalista, olipa kyse sitten markkinoinnista, sosiaalisesta mediasta tai verkkokaupasta. Tee verkkoviestinnästäsi vuorovaikutteista, kestävää ja vuoropuheluun tähtäävää. asiakkaasi kiittävät sinua.

Tutustu nyt
CRM

Järkevä asiakashallinta on välttämätöntä jokaiselle yritykselle. Tuemme sinua verkkopohjaisten asiakkuudenhallinta- ja toiminnanohjausratkaisujen suunnittelussa ja käyttöönotossa.

Tutustu nyt
Ohjelmistojen kehittäminen

Löydämme sinulle parhaan ohjelmistoratkaisun - toimittajista riippumattomina konsultteina nämä voivat olla myös avoimen lähdekoodin ratkaisuja ilman piilotettuja lisäkustannuksia.

Tutustu nyt
Päivämäärät & tapahtumat

Haluaisitko tavata meidät henkilökohtaisesti? Mikset sitten osallistuisi johonkin työpajoista tai pyöreän pöydän keskusteluista jossakin sveitsiläisessä toimipisteessämme? Löydät päivämäärät täältä.

Tutustu nyt
Väliaikainen hallinto

Väliaikaishallinnolla tarkoitetaan johtotehtävien väliaikaista hoitamista tilapäisesti. Tuemme asiakkaitamme kokeneina asiantuntijoina digitaalisessa muutoksessa.

Tutustu nyt
Tietosuoja

Tietosuojakäytäntöjen toteuttaminen ja tietosuojasäännösten noudattaminen ovat nykyään ratkaisevan tärkeitä.

Tutustu nyt
Google Analyticsin tietosuojan mukainen

Tietosuojan mukaiset Google Analytics -ratkaisut B2B-yrityksille: Asiantuntemus ja räätälöidyt palvelut.

Tutustu nyt

IT-asiantuntijamme tukevat yrityksiä IT-järjestelmien käyttöönotossa ja liiketoimintaprosessien automatisoinnissa. Tarjoamme kattavia konsultointipalveluja. Näin varmistamme, että yrityksen IT-järjestelmät vastaavat liiketoiminnan vaatimuksia. Lisäksi koulutamme ja valmennamme työntekijöitä, jotta he osaavat käyttää uusia järjestelmiä ja prosesseja tehokkaasti. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme kattavaa tukea verkkosivustojen ja verkkokauppojen optimoinnissa. Tiedämme, kuinka tärkeä houkutteleva ja käyttäjäystävällinen verkkosivusto on yrityksen menestyksen kannalta. Siksi teemme kovasti töitä asiakkaidemme verkkosivustojen ja verkkokauppojen optimoimiseksi. Kokeneet web-kehittäjämme ja -suunnittelijamme työskentelevät käsi kädessä luodaksemme houkuttelevia, käyttäjäystävällisiä ja SEO-optimoituja verkkosivustoja ja verkkokauppoja. Ne räätälöidään yrityksen ja sen asiakkaiden tarpeiden mukaan. Erinomainen asiakaspalvelu on olennainen osa liiketoimintaamme. Teemme kovasti töitä varmistaaksemme, että asiakkaamme ovat aina tyytyväisiä palveluihimme. Tarjoamme kattavaa tukea ja neuvontaa. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme yksilöllisiä ratkaisuja, jotka vastaavat heidän erityistarpeitaan ja auttavat optimoimaan ja parantamaan heidän liiketoimintaansa.