Please enter a search term:

  • Hyödykekaupan digitalisointi

    Digitaalisten tehtävien automatisointiin käytettävillä ohjelmistotekniikoilla on suuri merkitys toimialallasi, esimerkiksi maksuvalmiussuunnittelussa, jota on parannettava, tai liiketoimien nopeuttamisessa. Lohkoketju on tärkeä avainsana. Ota meihin yhteyttä.

    Tutustu nyt!

Digitaalinen tehokkuus hyödykekaupassa

Mineraaliset ja fossiiliset raaka-aineet ja polttoaineet, kuten kivet, hiekka, sora, maakaasu, öljy ja hiili, turve ja kuona sekä harvinaiset maametallit, jalokivet, suolat ja mineraalit ovat tämän teollisuudenalan tuotteita. Saksa, Itävalta ja Sveitsi ovat merkittäviä maahantuojia, mutta ne toimivat myös viejinä ja toimittajina kotimaisille markkinoille. Hyödykesektori on siis DACH-alueen keskeinen teollisuudenala, joka on yhtä tärkeä kuin suuri auto- ja konepajateollisuus.

Lohkoketjut, joilla parannetaan hyödykkeiden louhinnan jäljitettävyyttä ja nopeutetaan liiketoimia, ovat yhä tärkeämmässä asemassa tietopohjaiset työkalut logistiikassa ja henkilöstöhallinnossa.

Digitalisaatio on muuttanut perusteellisesti tapaa, jolla hyödykkeillä käydään kauppaa. Monet hyödykekaupan yritykset ovat jo alkaneet käyttää digitaalitekniikkaa liiketoimintaprosessiensa tehostamiseksi ja läpinäkyvyyden lisäämiseksi.


Ratkaisut ja toteutusvaihtoehdot hyödykekaupan digitalisointiin

Seuraavassa tarjoamme sinulle yleiskatsauksen hyödykekaupan digitalisoinnin toteutusvaihtoehdoista ja ratkaisuista:

Esimerkkejä digitalisaation soveltamisesta hyödykekaupassa

Näytämme, miten yrityksesi voi hyötyä tästä kehityksestä.

Tehokkuuden lisääminen automaation avulla

Eräs hyödykekauppayhtiö on automatisoinut kauppasopimusten ja toimitusten käsittelyn. Se on säästänyt aikaa ja rahaa ja tehostanut liiketoimintaprosessejaan.

Lohkoketjuteknologian avulla parannettu läpinäkyvyys

Eräs hyödykekauppayhtiö otti käyttöön lohkoketjuteknologian raaka-aineidensa alkuperän seuraamiseksi ja todentamiseksi. Näin se on voinut parantaa toimitusketjunsa läpinäkyvyyttä ja vahvistaa asiakkaidensa luottamusta.

Älykkäät sopimukset

Nämä ovat lohkoketjuteknologiaan perustuvia digitaalisia sopimuksia. Ne tarjoavat mahdollisuuden luoda ja toteuttaa sopimuksia automaattisesti ilman ihmisen vuorovaikutusta. Tämä johtaa nopeampaan, tehokkaampaan ja kustannustehokkaampaan liiketoimien käsittelyyn hyödykekaupassa.

Päätelmä

Yhteenvetona voidaan todeta, että hyödykekaupan digitalisointi tarjoaa valtavat mahdollisuudet optimoida liiketoimintaprosesseja, lisätä tehokkuutta ja tehdä tietoon perustuvia päätöksiä tietojen ja analyysien perusteella. Liiketoimintaprosessien automatisoinnista lohkoketjuteknologian ja data-analytiikan käyttöön hyödykekaupan yritykset voivat hyödyntää digitalisaatiota ja säilyttää kilpailukykynsä monin tavoin.