Please enter a search term:

  • Paikannus

    Mitä verkkosivujen lokalisointi todella tarkoittaa? eri kulttuurit, lait, ilmaisut, valuutat, mittayksiköt, kuvat, videot, lomakkeet jne. Kaikki nämä tekijät on otettava huomioon, kun luodaan kansainvälistä verkkosivustoa!

    Lokalisointipalvelut

Mitä verkkosivujen lokalisointi on?

Hienovarainen ero.

Ammattimaiset käännöspalvelujen tarjoajat tietävät: Lokalisoitu verkkosivusto on sitä tärkeämpi, mitä kansainvälisempi yrityksesi on. Tämä kuulostaa paradoksaaliselta, mutta on täysin järkevää. Sillä lokalisoinnissa on kyse muustakin kuin tekstien tarkasta kääntämisestä. Kieli ja sisältö on myös mukautettava kohdemaan liiketoiminta-, kulttuuri- ja oikeusstandardeihin. Tulos: asiakkaat tuntevat tulleensa ymmärretyksi - ja pysyvät kärryillä. Tämä on erityisen tärkeää markkinoinnissa, mutta myös sopimuksissa.

Miksi yritysten pitäisi lokalisoida verkkosivustonsa?

  • Jotta viesti menee perille. Sen on oltava selkeä ja yksiselitteinen.
  • Onnistuneen viestinnän ehdoton edellytys on asianmukainen sanavalinta ja oikea kielioppi. Mutta kieli herää eloon vasta viittausten, idiomien ja sanayhdistelmien kautta. Ja erityisesti markkinoinnissa vahvat viestit voidaan välittää juuri näin.

Esimerkki verkkosivuston lokalisoinnista:

Saksalainen verkkosivusto tarjoaa juustotuotteita. Oheisessa tekstissä puhutaan aamiaisesta. Saksalaiselle tämä on täysin itsestään selvää. Ongelmana on, että britti saattaa ajatella sanan "breakfast" yhteydessä munia ja kinkkua. Japanilainen taas yhdistää sanan "asagohan" riisiin ja misokeittoon. Jos "aamiainen" käännetään kirjaimellisesti, tärkeä viesti menetetään. Tämä pätee sekä englannin- että japaninkieliseen versioon.


Ratkaisu:

Ratkaisu: Tekstin kääntämisen lisäksi se on myös kirjoitettava uudelleen. Paikalliset tavat on otettava huomioon. Varmistaaksesi, että viestisi menee perille asiakkaille. Ja kuka ymmärtäisi paremmin tätä kontekstia kuin äidinkielenään puhuva henkilö? Äidinkielinen puhuja, joka asuu ja työskentelee paikallisesti. Kuten asiantuntijakääntäjämme.

Toimivaltaan liittyvät viitteet Paikallistaminen

Käyttöönotto lokalisoinnit hawa.com

Monikielisyys