Please enter a search term:

Ura- ja freelance-mahdollisuudet osoitteessa mprofi AG

Etsimme aina freelancereita. Katso siis heti, löytyykö jotain sinulle sopivaa.

Tervetuloa [digitoimiston nimi] urasivulle! Täällä esittelemme ajankohtaiset tarjouksemme ja mahdollisuutemme freelancer-työhön. Tutustu jännittäviin projekteihin ja tule osaksi lahjakkaiden luovien mielien ja tekniikkaan perehtyneiden asiantuntijoiden verkostoamme.

Miksi työskennellä kanssamme?

Arvostamme suuresti työskentelyä freelancereiden kanssa. Ja tiedämme, että ulkopuoliset asiantuntijat ovat arvokas lisä tiimiimme ja auttavat meitä kehittämään innovatiivisia ratkaisuja asiakkaillemme. Freelancerina meillä hyödyt seuraavista eduista:

  • Jännittävistä projekteista eri toimialoilta
  • Joustavista työajoista ja sijainnista riippumattomasta työstä
  • Läpinäkyvästä ja oikeudenmukaisesta palkkausmallista
  • Koulutus- ja verkostoitumismahdollisuuksista
  • Mahdollisuudesta päästä osaksi dynaamista ja luovaa tiimiä

Tarjouksemme freelancereille

Etsimme aina lahjakkaita freelancereita digitaalialan eri aloille. Seuraavassa on joitakin aloja, joilla tarjoamme yhteistyömahdollisuuksia:


Digitaalisten projektien projektipäällikkönä vastaat digitaalisten projektien onnistuneesta suunnittelusta, toteutuksesta ja toteutuksesta. Tässä tehtävässä huolehdit koko projektiprosessin koordinoinnista ja valvonnasta ja varmistat, että projektit valmistuvat aikataulussa ja että tulokset ovat laadukkaita. Tehtäviisi kuuluu tehdä tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme ja sisäisten osastojemme kanssa, jotta ymmärrät projektin vaatimukset ja tavoitteet ja toteutat ne parhaalla mahdollisella tavalla. Säilytät aina yleiskuvan projektin etenemisestä, tunnistat riskit ja toteutat tarvittaessa toimenpiteitä ongelmien ratkaisemiseksi. Teet tiivistä yhteistyötä suunnittelijoista, kehittäjistä ja muista projektipäälliköistä koostuvan tiimimme kanssa. Jos sinulla on intohimo digitaalisia projekteja kohtaan ja vahvat viestintätaidot sekä korkeat organisointitaidot, odotamme innolla hakemustasi.

Yhteyshenkilösi

Andre Beherzig

Toimitusjohtaja ja hallitus

Yhteyshenkilö Andre