Please enter a search term:

  • Osaaminen

    Yrityksesi rakenneuudistus edellyttää verkostoitumista monilla tasoilla, ei vain teknisellä tasolla. Siksi toimimme tietotekniikan, markkinoinnin ja liikkeenjohdon konsultoinnin välisenä rajapintana ja tarjoamme sinulle tiiviisti vaihe vaiheelta etenevää tukea sekä 24/7-hätäapua.

    Osaamisemme yhdellä silmäyksellä

    Digitale Kompetenzen

Osaamisemme

Yrityksesi rakenneuudistus edellyttää verkostoitumista monilla tasoilla, ei vain teknisellä tasolla. Siksi toimimme tietotekniikan, markkinoinnin ja liikkeenjohdon konsultoinnin välisenä rajapintana ja tarjoamme sinulle tiiviisti vaihe vaiheelta etenevää tukea sekä 24/7-hätäapua.

Osaamisemme perustuu monen vuoden kokemukseen ja jatkuvaan koulutukseen. Olemme aina ajan tasalla uusimmasta digitaalisesta kehityksestä ja käytämme tietämystämme erityisesti asiakkaidemme menestykseen. Tavoitteenamme on tukea sinua digitaalisten taitojesi parantamisessa ja auttaa sinua toimimaan menestyksekkäästi digitaaliaikana. Otamme aina mielellämme huomioon yksilölliset tarpeesi ja tavoitteesi ja kehitämme kanssasi räätälöidyn ratkaisun.

Tekoäly

Tietoon perustuva liiketoiminta on tulevaisuutta. Tekoälyn potentiaaliset sovellukset ovat laajoja ja vaihtelevat monimutkaisten päätösten tukemisesta prosessien automatisointiin ja uusien työntekijöiden älykkääseen rekrytointiin.

Varmista pätevyys!
Verkkomainonta

Kohdennettu mainonta internetissä ei ole vain suurten toimijoiden juttu - myös pienet ja keskisuuret yritykset ja erityisesti verkkokaupat hyötyvät todella mitattavasta mainosstrategiasta.

Sisällysluettelo: facebook-mainokset, Google AdWords -mainokset, affiliate-markkinointi ja konversiolukujen optimointi.

Varmista pätevyys!
SEO

Paranna sijoitusta oikeilla työkaluilla ja reagoi dynaamisesti muuttuviin parametreihin. Ymmärrämme hakukoneoptimoinnin prosessina, joka on kehitettävä yksilölliset tarpeesi huomioon ottaen.

Varmista pätevyys!
Verkkokehitys

Kehitämme heidän kanssaan verkkopohjaisia ohjelmistoratkaisuja - ja suunnittelun ja arkkitehtuurin lisäksi huolehdimme myös jo olemassa olevien verkkosivustojen tai verkkosovellusten jatkokehityksestä, ylläpidosta ja myöhemmästä optimoinnista.

Varmista pätevyys!
Prototyyppien rakentaminen

Ennen kuin sivut tai projektit menevät verkkoon, testaamme ja visualisoimme niiden käytettävyyden eli luomme digitaalisen prototyypin. Näin vältetään kehitysvirheet - ja säästät rahaa.

Varmista pätevyys!
Sähköinen kaupankäynti

Suunnittelet verkkokaupan perustamista tai haluat optimoida verkkokauppasi: Luomme ja toteutamme strategisia verkkokaupan sisääntuloratkaisuja ja ammattitaitoisen täyden palvelun konseptin verkkotoimintasi uudelleensuuntaamiseksi.

Varmista pätevyys!
Strategia ja konsepti

Yrityksesi tai liiketoimintasi digitaalinen muutos vaatii huomiota ja muutoksia olemassa oleviin rakenteisiin. Siksi tutustumme ensin yritykseesi, ennen kuin kehitämme yhdessä kanssasi sopivan rakennemuutoskonseptin.

Varmista pätevyys!
Koulutukset | Kurssit | Seminaarit

Digitaalinen tiimi? Transformaatio? Uusi ohjelmisto tai uusi CMS? Koulutamme sinua ja henkilökuntaasi koko muutosprosessin ajan ja tarjoamme myös seminaareja yksittäisistä rakennuspalikoista.

Varmista pätevyys!
Hosting & tuki

Kun sanomme 24 tunnin palvelu, tarkoitamme sitä. Hätänumeromme on miehitetty ympäri vuorokauden. Emme jätä sinua pulaan tulipalon sattuessa.

Varmista pätevyys!
Tietoturva

Tietosuoja ja tietoturva ovat verkkopohjaisille yrityksille tärkeämpiä kuin koskaan. Toisin kuin perinteinen teollisuusvakoilu, tiedot voidaan nykyään usein murtautua tai varastaa huomaamatta.

Varmista pätevyys!
Muutos

Digitaalinen muutos on täällä. Se muuttaa liiketoimintaa pysyvästi ja kokonaisvaltaisesti. Ne, jotka eivät toimi nyt, eivät ole enää lähitulevaisuudessa kilpailukykyisiä. Älä siis enää odota ja aloita nyt!

Varmista pätevyys!
Paikannus

Mukauta verkkosivustosi ja sen sisältö asiakkaidesi paikallisiin olosuhteisiin.

Varmista pätevyys!
Lohkoketju

Miksi yritysten pitäisi harkita Web3:a ja lohkoketjua?

Varmista pätevyys!

Olemme tämän alan asiantuntijoita, ja haluamme antaa sinulle kattavan käsityksen digitaalialan osaamisestamme. Kohderyhmämme ovat B2B-yritykset, jotka haluavat parantaa digitaalista osaamistaan. Tarjoamme laajan valikoiman digitaalista osaamista, jonka avulla voit tehdä liiketoiminnastasi menestyksekkäämmän. Asiantuntemuksemme ulottuu digitaalisten strategioiden kehittämisestä verkkomarkkinointitoimenpiteiden toteuttamiseen ja IT-infrastruktuurin optimointiin. Tällöin luotamme kokonaisvaltaiseen ja yksilölliseen neuvontaan, jotta saavutamme tavoitteesi parhaalla mahdollisella tavalla:

  • Digitaalisen strategian kehittäminen

Autamme sinua kehittämään ja toteuttamaan digitaalisen strategiasi. Kehitämme yhdessä räätälöidyn strategian, joka on räätälöity yrityksesi tarpeisiin.

Tuemme sinua verkkomarkkinointitoimenpiteiden toteuttamisessa. Optimoimme verkkosivustosi hakukoneita varten, luomme onnistuneita sosiaalisen median kampanjoita ja toteutamme sähköpostimarkkinointitoimenpiteitä.

  • IT-infrastruktuuri

Neuvomme sinua IT-infrastruktuurisi optimoinnissa. Tällöin autamme sinua oikeiden teknologioiden valinnassa ja ratkaisujen integroinnissa.

  • Digitaalinen projektinhallinta

Tuemme sinua digitaalisten hankkeidesi suunnittelussa ja toteutuksessa. Tällöin luotamme ketteriin menetelmiin ja tiiviiseen yhteistyöhön kanssasi.

Tarjoamme koulutusta ja työpajoja erilaisista digitaalisista aiheista. Voit hyötyä monivuotisesta kokemuksestamme ja laajentaa digitaalisia taitojasi.