Please enter a search term:

  • Asiantuntijat digitaaliseen muutokseen

    Älä pelkää digitaalista muutosta - hanki kokeneet IT-arkkitehdit mukaan mprofi!

mprofi AG - Asiantuntijasi digitaaliseen muutokseen

Digitaalinen muutos asettaa uusia haasteita erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille. Se, mitä start-up-yritykset ajattelevat alusta alkaen, vakiintuneiden yritysten on ensin kehitettävä tai rakennettava. Sillä kuten jokainen teollinen vallankumous, myös digitalisaatio vaatii innovatiivisuutta, rohkeutta ja avoimuutta. Yksi asia on selvä: jos et toimi nyt, et ole kilpailukykyinen lähitulevaisuudessa - digitaalinen murros on siihen liian syvällinen ja tarjoaa liian monia disruptiivisia liiketoiminta-alueita. Älä siis enää odota ja aloita nyt!

Älä pelkää digitaalista muutosta - hanki kokeneet IT-arkkitehdit mukaan mprofi!

Meillä on yli 25 vuoden kokemus vuorovaikutteisten IT-projektien hallinnoinnista sekä konsultoinnista, ja olemme erikoistuneet verkkopohjaisten, keskisuurten yritysten digitaaliseen perustamiseen ja digitaaliseen muutokseen alusta alkaen. Yrityksemme toimipisteestä Zugista Sveitsistä käsin verkostomme web- ja IT-asiantuntijoista ulottuu koko Eurooppaan. Suunnittelemme kanssasi yrityksesi transformaation ja myös toteutamme sen.

Pyydä nyt sitomaton tarjous.

Andrè Beherzig


"Meillä se on kuin rakennustyömaalla. Olemme vain arkkitehti, pääurakoitsija ja rakennuspäällikkö yhdessä."Tämä on me

Perustajamme ja toimitusjohtajamme André Beherzig toteutti omia digitaalisia projektejaan jo 16-vuotiaana, ja hän tulee yrittäjäperheestä. Hän liittyi 18-vuotiaana vanhempiensa yritykseen ja perusti mprofi Aktiengesellschaftin vuonna 2008. Hän tiivistää osaamisemme seuraavasti: "Niputamme yksittäiset ongelmat, järjestelmät, ohjelmistot ja tiedot kokonaiskuvaksi ja löydämme sen perusteella parhaan strategian, jotta voimme hallita nykypäivän digitaaliset vaatimukset." Päätoimipaikkamme on Zugissa, Sveitsissä, mutta työntekijätiimimme sijaitsee Sveitsissä, Saksassa ja Tšekin tasavallassa. Me elämme digitaalista liiketoimintaa!

Meillä ei ole sopimusta ohjelmisto- tai IT-yritysten kanssa. Siksi suosittelemme riippumattomasti parasta ratkaisua IT-tarpeisiisi - yksilöllistä, tehokasta ja käyttäjäystävällistä. Lisäksi noudatamme selkeästi kanssasi sovittua budjettia.

Innovatiiviset osallistumiset

Olemme jo vuosia tukeneet ja perustaneet internetin ja sähköisen kaupankäynnin alalla toimivia start-up-yrityksiä investoinneilla, osuuksilla, hankeyhteistyöllä, rahoituksella sekä liiketoimintamallien ideoinnilla ja konsultoinnilla. Tarjoamme innovatiivisia riskisijoituksia, tulonjakomalleja ja väliaikaishallintaa IT-hankkeillesi.