Please enter a search term:

Ura osoitteessa mprofi

Etusi, kun tulet osaksi mprofi -tiimiä:

  • Ilmaiset juomat ja tarjoilut

Tarjoamme työntekijöidemme käyttöön ilmaisia juomia. Lisäksi työntekijöillämme on mahdollisuus syödä erilaisia hedelmiä ja mysliä.

  • Joustavat työajat

Meillä ei ole kiinteää aloitus- ja lopetusajankohtaa eikä kiinteää lounastaukoa. Tiettyjä harkinta-aikoja lukuun ottamatta työntekijämme voivat vapaasti järjestää työpäivänsä haluamallaan tavalla.

  • Litteät hierarkiat / suuri autonomia

Työntekijämme nauttivat suuresta autonomiasta, ja jos ongelmia ilmenee tai heillä on ideoita esimerkiksi prosessien optimoimiseksi, he voivat kääntyä esimiehensä puoleen. Näin myös työntekijöiden ideoiden toteuttaminen on mahdollista hyvin nopeasti.

  • Monipuoliset hankkeet

Hankkeisiimme kuuluu monenlaisia toimintoja monenlaisten toimialojen asiakkaille. Meidän kanssamme ei tule koskaan tylsää.

  • Joukkuetapahtumat

Kulttuurimme ja tiimihenkemme ovat meille erittäin tärkeitä. Tästä syystä järjestämme suuren tiimitapahtuman sekä useita iltatilaisuuksia vuoden aikana ja tietenkin vuosittaisen joulujuhlan.

  • Ilmainen pysäköinti

Kaikki työntekijät voivat pysäköidä meillä maksutta.

  • Täydennyskoulutus

Tuemme työntekijöidemme jatkokoulutustoiveita ja vastaamme kustannuksista.

  • Moderni toimisto

Tarjoamme työntekijöillemme modernin toimiston. Korkeussäädettävistä työpöydistä loistavaan ilmastoon, jossa on jäähdytyskatto ja moderni ilme!

  • Kotitoimisto

Meillä on huipputoimisto, mutta tarjoamme silti mahdollisuuden työskennellä kotoa käsin yhtenä päivänä viikossa.

Täyden palvelun verkkotoimistona pidämme jatkuvuutta, vakautta ja jatkokehitystä erittäin tärkeinä , jotta voimme vastata maineikkaiden asiakkaidemme vaatimuksiin. Työntekijöille tulisi olla ominaista luovuus, sitoutuminen, motivaatio, avoimuus, yrittäjähenkisyys ja aloitteellisuus. Lisäksi edellytetään kykyä työskennellä tiimissä, vastuuntuntoa, luotettavuutta, joustavuutta sekä digitaalista ja verkkoa koskevaa kiinnostusta. Kiinnostuneita hakijoita odottaa monipuolinen ja haastava työ , jossa he pääsevät tutustumaan erilaisiin toimialoihin ja yrityksiin start-up-yrityksistä suuriin brändeihin. Keskiössä on aina asiakaspalvelu. Yrityksessä vaalitaan avointa yrityskulttuuria, jossa organisaatiorakenne on litteä, ja se tarjoaa miellyttävän työilmapiirin, jossa on runsaasti varusteltuja työpisteitä, ateriapalvelut ja hyvät yhteydet toimistoon Sveitsin mediakaupungissa Zürichissä.

Yhteyshenkilösi

Andre Beherzig

Hallitus ja toimitusjohtaja mprofi AG Omistaja

Yhteyshenkilö Andre