Please enter a search term:

  • Tietoturva

    Tietosuoja ja tietoturva ovat verkkopohjaisille yrityksille tärkeämpiä kuin koskaan. Toisin kuin perinteisessä teollisuusvakoilussa, tiedot voidaan nykyään usein murtautua tai varastaa huomaamatta. Autamme sinua rakentamaan turvallisen datainfrastruktuurin.

    Lisätietoja

Tietosuoja ja tietoturva

Ensisilmäyksellä tietosuoja ja tietoturva vaikuttavat mustalta laatikolta. Yrittäjät, freelancerit tai start-up-yritysten perustajat kantavat kuitenkin täyden vastuun niistä johtuvien vaatimusten toteuttamisesta. Vastuuhenkilöt hallitsevat haasteet luottavaisin mielin tukenamme kokeneina tietosuoja-asiantuntijoina. Luota käytännönläheiseen osaamiseemme. Anna meidän opastaa sinut vaatimusten sokkelon läpi.

Kokeneiden asiantuntijoiden ammattimaisilla neuvoilla voit suojella yrityksenne omaisuutta. Autamme sinua tutkimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan tietosuojaan ja tietoturvaan liittyviä teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä. Käytännönläheisen, ymmärrettävän ja kattavan neuvontamme avulla saat työkalut näihin haasteisiin. Keskisuurten yritysten, freelancereiden ja start-up-yritysten tukeneina neuvonantajina voit luottaa monivuotiseen kokemukseemme.

Näin tietosuojaneuvojamme voivat tukea sinua seuraavasti

  • Yritysten uusien tai päivitettyjen verkkosivustojen tarkastelu tietosuojan näkökulmasta
  • Suositukset tietosuojaa koskevan lainsäädännön kartoitukseen liittyviksi toimiksi
  • Teknisten ja organisatoristen toimenpiteiden (TOM) kohdennettu parantaminen
  • Tuki operatiivisissa näkökohdissa, esim. poistamismääräaikojen noudattaminen
  • Tietosuojasopimusten tarkistaminen