Please enter a search term:

Viestintätoimisto

Olemme monien pienten ja suurten asiakkaiden suosikki viestintätoimisto kaikkialla Sveitsissä. Tarkkaan ottaen olemme enemmän kuin vain yksi toimisto - olemme monta. Sillä DNA:ssamme verkostoituminen, synergioiden hyödyntäminen ja yhdessä tekeminen ovat tärkeimpiä asioita. Ja tätä olemme tehneet jo yli 25 vuotta.

Sosiaalinen media, verkkokokemus, strategia, suhdetoiminta, myynninedistäminen, tapahtumat, yritysjulkaisut, luominen ja kampanjointi ovat kaikki tarjoamiamme palveluita yhdestä paikasta. Ja saman katon alta. Koska me kokoamme itsemme sinulle niin kuin markkinointitavoitteesi ja strateginen yritysviestintäsi edellyttävät. Niin, että rinnallasi ei ole vain toimisto, vaan vankan osaamisen omaavia asiantuntijoita ja henkilökohtaisia sparraajia.


Viestintätoimistot voivat tukea sinua digitaalisella alalla

Seuraavassa annamme sinulle yleiskatsauksen sovellusalueista, joilla voimme tukea sinua viestintätoimistona:

Palvelumme viestintätoimistona

Haluat muutakin kuin pelkkää läsnäoloa markkinoilla. Sinulla on rohkeutta luoda merkityksellisyyttä: asiakkaidesi, kumppaneidesi ja muiden kohderyhmien kanssa. Tavoitteenasi on vaikuttaa ja liikuttaa ihmisiä. Neuvomme ja tuemme sinua strategiasta toteutukseen.

TYÖNANTAJABRÄNDÄYS

Erotu työnantajien joukosta. Löydä ja pidä työntekijäsi. Terävöitämme työnantajabrändäystäsi ja kehitämme henkilöstömarkkinoinnin toimenpiteitä.

Sisällön luominen

Tavoitteenasi on tehdä ero viestinnässä. Etsimme ja kehitämme sinulle sisältöä, joka on ainutlaatuista. Kaikkiin kanaviin.

SUHDETOIMINTA

Yrityksenä haluat tulla kuulluksi, nähdyksi ja ymmärretyksi. Me varmistamme, että olet ajan tasalla sidosryhmien kanssa.

MARKKINOINTIPALVELUT

Yllätys. Ilmoita. Inspiroi. Löydämme keinoja. Jotta saatte pisteet kohderyhmienne keskuudessa. Oikeaan aikaan, jokaisessa kanavassa.