Please enter a search term:

 • Avoin lähdekoodi filosofiana

  mprofi AG: kumppanisi avoimen lähdekoodin ohjelmistokehityksessä - muokkaa digitaalista tulevaisuuttasi kanssamme.

  Klikkaa tästä

Hallitse liiketoimintasi muutos innovatiivisen avoimen lähdekoodin ohjelmistokehityksen avulla

Yhä digitaalisemmassa maailmassa tehokkaat, oikea-aikaiset ja innovatiiviset ohjelmistoratkaisut ovat välttämättömiä kilpailuedun turvaamiseksi ja laajentamiseksi. Osana jatkuvia pyrkimyksiämme tarjota parhaita digitaalisia ratkaisuja mprofi AG on sitoutunut avoimen lähdekoodin ohjelmistokehitykseen vastaamaan asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita. Tämän lähestymistavan ansiosta voimme tarjota vankkoja ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka tukevat asiakkaitamme heidän digitaalisella muutosmatkallaan.

Mitä on avoimen lähdekoodin ohjelmistokehitys?

Avoimen lähdekoodin ohjelmistokehitys on lähestymistapa, jossa ohjelmiston lähdekoodi on vapaasti saatavilla ja yleisön saatavilla. Tämä edistää yhteistyön ja läpinäkyvyyden kulttuuria, jossa kaikki voivat osallistua ohjelmiston parantamiseen. Tämän lähestymistavan ansiosta meillä on käytössämme laaja valikoima hyväksi havaittuja ratkaisuja, joita voimme mukauttaa kunkin asiakkaan erityistarpeisiin.


Avoimen lähdekoodin ohjelmistokehitykseen soveltamallamme lähestymistavalla on useita keskeisiä piirteitä:

 • Avoimuus

Jokaiseen projektiin suhtaudutaan avoimin mielin ja keskittyen yhteistyöhön, jolloin parhaat ideat saadaan esiin ja toteutetaan eri lähteistä. Asiakkaillamme on koko ajan täysi näkemys kehitysprosessista, ja he voivat antaa palautetta, joka sisällytetään välittömästi työhön.

 • Joustavuus

Projektit voidaan mukauttaa nopeasti vastaamaan uusia vaatimuksia tai muutoksia asiakkaan liiketoimintaympäristössä. Tämä on erityisen arvokasta nykyisessä jatkuvasti muuttuvassa digitaalisessa ympäristössä.

 • Skaalautuvuus

Koska useimmat avoimen lähdekoodin teknologiat ovat modulaarisia ja hyvin dokumentoituja, niitä voidaan helposti laajentaa ja mukauttaa vastaamaan kasvavia vaatimuksia.


Avoimen lähdekoodin ohjelmistokehitys tuo mukanaan lukuisia etuja:

 • Kustannustehokkuus

Avoimen lähdekoodin ohjelmistoja käyttämällä voidaan vähentää kehityskustannuksia, koska olemassa olevia ratkaisuja voidaan mukauttaa ja käyttää uudelleen.

 • Pääsy nykyisiin innovaatioihin

Koska avoimen lähdekoodin projekteja tukee maailmanlaajuinen kehittäjäyhteisö, voit hyötyä uusimmista teknologisista edistysaskelista ja parhaista käytännöistä.

 • Lisääntynyt turvallisuus

Avoimen lähdekoodin ohjelmistot tarkastaa maailmanlaajuinen kehittäjäyhteisö, mikä johtaa turvallisempiin ja luotettavampiin ratkaisuihin.


Avoimen lähdekoodin ohjelmistokehityksen palveluvalikoimaamme kuuluvat:

 • Konsultointi

Autamme sinua valitsemaan ja toteuttamaan projektisi kannalta sopivimmat avoimen lähdekoodin teknologiat ja ratkaisut.

 • Kehitys

Kokeneiden kehittäjien tiimimme luo räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja, jotka on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi ja tavoitteisiisi.

 • Tuki ja ylläpito

Tarjoamme jatkuvaa tukea ja ylläpitoa kehittämillemme ohjelmistoratkaisuille, jotta voimme varmistaa niiden jatkuvan tehokkuuden ja luotettavuuden.

 • Koulutus

Tarjoamme koulutusta, jonka avulla koulutamme henkilökuntaasi kehittämiemme ohjelmistojen käyttöön ja hallintaan ja varmistamme, että he saavat niistä mahdollisimman suuren hyödyn.


Avoimen lähdekoodin ohjelmistokehitystä voidaan käyttää monissa eri sovellustapauksissa:

 • Olemassa olevien ohjelmistojen mukauttaminen

Avoimen lähdekoodin avulla voidaan mukauttaa olemassa olevia ohjelmistoratkaisuja asiakkaan erityistarpeisiin.

 • Räätälöityjen ratkaisujen kehittäminen

Voimme kehittää räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja, jotka on räätälöity kunkin asiakkaan erityistarpeiden ja -tavoitteiden mukaan.

 • Integrointi olemassa oleviin järjestelmiin

Avoimen lähdekoodin ohjelmistot voidaan helposti integroida olemassa oleviin järjestelmiin ja sovelluksiin saumattoman yhteistyön varmistamiseksi.

Avoimen lähdekoodin ohjelmistokehitys on enemmän kuin pelkkä menetelmä - se on filosofia, joka edistää innovointia, yhteistyötä ja jatkuvaa oppimista. Me mprofi AG:ssä elämme tätä filosofiaa kaikessa toiminnassamme. Olemme ylpeitä siitä, että voimme auttaa asiakkaitamme digitaalisessa muutoksessa räätälöityjen palveluiden ja avoimen lähdekoodin ohjelmistokehityksen asiantuntemuksen avulla. Keskittymällä avoimen lähdekoodin liikkeen keskeisiin periaatteisiin - avoimuuteen, yhteistyöhön ja jatkuvaan oppimiseen - pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme parhaat ja innovatiivisimmat digitaaliset ratkaisut. Uskomme vahvasti, että avoimen lähdekoodin ohjelmistokehityksen yhdistäminen asiakkaidemme yksilöllisten tarpeiden ja tavoitteiden syvälliseen ymmärtämiseen on avain menestyksekkääseen ja kestävään digitaaliseen muutokseen.