Please enter a search term:

 • Vaiheen kehitys

  mprofi AG: Asiantunteva kumppanisi menestyksekkääseen digitaaliseen muutokseen. Tutustu vaiheittaiseen kehitykseen!

  Klikkaa tästä

B2B-hankkeiden menestyksekäs toteuttaminen innovatiivisten kehitysvaiheiden avulla

Tervetuloa osoitteeseen mprofi AG, luotettu kumppanisi digitaalisessa maailmassa. Johtavana palvelu- ja konsultointiyrityksenä tuemme B2B-yrityksiä niiden digitaalisella muutosmatkalla. Ainutlaatuisen lähestymistapamme - vaiheittaisen kehittämisen - ansiosta voimme kehittää yksilöllisesti räätälöityjä ratkaisuja ja olla tukenasi digitaalisella matkallasi joka askeleella.

Mitä vaihekehitys on?

Stage Development on erityisesti kehittämämme menetelmä digitaalisen transformaation toteuttamiseen. Se on vaiheittainen, jäsennelty lähestymistapa, jossa otetaan huomioon ja käsitellään digitaalisen muutoksen luontainen monimutkaisuus. Menetelmässä keskitytään jatkuvaan parantamiseen ja sopeutumiseen kertaluonteisen mullistavan muutoksen sijaan. Uskomme vakaasti, että vaiheittainen lähestymistapa digitaaliseen muutokseen tasoittaa tietä suurempaan tehokkuuteen, skaalautuvuuteen ja lopulta onnistuneeseen digitaaliseen muutokseen.


Vaiheen kehittäminen koostuu neljästä keskeisestä vaiheesta: analyysi, strateginen suunnittelu, toteutus ja jatkuva optimointi.

 • Analyysi

Tässä vaiheessa tarkastelemme perusteellisesti liiketoimintaasi ja nykyistä digitaalista läsnäoloasi. Tarkastelemme nykyisiä prosesseja, järjestelmiä ja infrastruktuuria ja tunnistamme parannus- ja nykyaikaistamiskohteita. Tämän tiedon avulla voimme kehittää räätälöityjä ratkaisuja, jotka on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi.

 • Strateginen suunnittelu

Seuraava vaihe on strategisen suunnitelman laatiminen digitaalista muutosta varten. Määrittelemme selkeät tavoitteet ja välitavoitteet, jotta voimme seurata edistymistä ja varmistaa, että hanke pysyy aikataulussa. Asiantuntijamme tekevät tiivistä yhteistyötä tiimisi kanssa varmistaakseen, että strategia tukee liiketoimintasi tavoitteita.

 • Toteutus

Nyt vuorossa on strategian toteuttaminen. Käytämme huipputeknologiaa ja hyväksi havaittuja menetelmiä suunnitelman toteuttamiseksi. Otamme täyden vastuun toteutuksesta järjestelmäintegraatiosta ja tietojen siirtämisestä sovelluskehitykseen ja optimointiin.

 • Jatkuva optimointi

Vaiheittaisen kehittämisen viimeinen vaihe on jatkuva seuranta ja optimointi. Varmistamme, että digitaaliset järjestelmät ja prosessit toimivat jatkossakin tehokkaasti ja tuloksellisesti. Analytiikan ja palautesilmukoiden avulla pystymme tunnistamaan ja korjaamaan ongelmat jo varhaisessa vaiheessa suorituskyvyn optimoimiseksi.


Vaiheittaisen kehittämismenetelmämme käyttöön liittyy useita etuja:

 • Strukturoitu lähestymistapa

Selkeä, vaiheittainen suunnitelma digitaalista muutosta varten yksinkertaistaa monimutkaisia prosesseja ja mahdollistaa projektin paremman hallinnan ja yleiskuvan.

 • Joustavuus ja skaalautuvuus

Menetelmä on mukautuva ja skaalautuu tarpeen mukaan, jotta se pystyy käsittelemään tehokkaasti sekä pieniä että suuria muutoksia.

 • Jatkuva parantaminen

Jatkuva seuranta ja mukautukset pitävät organisaatiosi teknologian kärjessä ja kykenevät reagoimaan nopeasti markkinoiden muutoksiin.


Vaiheiden kehittämisen lisäksi tarjoamme valikoiman muita palveluja, jotka tukevat sinua digitaalisessa muutoksessa:

 • Konsultointi

Konsultointitiimimme tukee sinua kehittämään digitaalista strategiaa, joka on räätälöity juuri sinun liiketoimintasi tavoitteiden ja vaatimusten mukaan.

 • Projektinhallinta

Varmistamme, että projektisi sujuu sujuvasti, pysyy aikataulussa ja budjetissa.

 • Ohjelmistokehitys

Ohjelmistokehitystiimimme käyttävät huipputeknologiaa tehokkaiden ja käyttäjäystävällisten ratkaisujen luomiseen.

 • Tietojen analysointi ja hallinta

Tietoanalyysi- ja hallintapalvelumme auttavat sinua saamaan arvokkaita oivalluksia tiedoistasi ja käyttämään niitä tehokkaasti.

 • ja tuki

Varmistamme, että tiimisi pystyy käyttämään uusia järjestelmiä ja prosesseja tehokkaasti, ja tarjoamme jatkuvaa tukea ja koulutusta.


Vaiheiden kehittämistä voidaan soveltaa monissa eri yhteyksissä yrityksen koosta tai toimialasta riippumatta.

 • Keskisuuressa teollisuusyrityksessä optimoimme digitaalisia prosesseja, lisäsimme tuotannon tehokkuutta ja vähensimme kustannuksia soveltamalla vaihekehitystä. Analysoimalla nykyisiä prosesseja ja käyttämällä kohdennetusti nykyaikaisia teknologioita saimme aikaan huomattavia parannuksia.
 • Globaalissa logistiikkayrityksessä käytimme vaihekehitysmenetelmäämme digitaalisten viestintä- ja seurantajärjestelmien parantamiseen. Nämä parannukset ovat lisänneet asiakastyytyväisyyttä ja parantaneet yrityksen toiminnan tehokkuutta.
 • Kehitimme ja toteutimme räätälöidyn digitaalisen strategian finanssiteknologian start-up-yritykselle. Step development -menetelmämme ansiosta he pystyivät rakentamaan vankan ja turvallisen digitaalisen infrastruktuurin tukemaan nopeaa kasvuaan.

Me mprofi AG:llä ymmärrämme, että digitaalinen muutos on monimutkainen ja haastava tehtävä. Oikean strategian ja tuen avulla se voi kuitenkin olla myös uskomaton mahdollisuus. Vaiheittaisen kehitystyömme avulla tarjoamme jäsennellyn, joustavan ja tehokkaan polun digitaaliseen transformaatioon. Kattavat palvelumme varmistavat, että saat tukea prosessin jokaisessa vaiheessa. Muotoillaan yhdessä digitaalinen muutos menestyksekkäästi.