Please enter a search term:

  • Prototyyppien rakentaminen

    Ennen kuin sivut tai projektit menevät verkkoon, testaamme ja visualisoimme niiden käytettävyyden eli luomme digitaalisen prototyypin. Näin vältetään kehitysvirheet - ja säästät rahaa.

Prototyyppien rakentaminen

Olemme digitaalisen suunnittelun asiantuntijoita, jotka tekevät optimaalisen UX/UI-suunnittelun esimerkiksi Figman, Adobe XD:n, Sketchin tai InVisionin kaltaisilla järjestelmillä. Tässä tekstissä haluamme antaa sinulle yleiskuvan osaamisestamme ja palveluistamme sekä käyttämistämme työkaluista ja tuotteista.

B2B-yrityksenä tiedämme, kuinka tärkeää houkutteleva ja intuitiivinen käyttöliittymä on yrityksesi menestyksen kannalta. Digitaaliset prototyypit ja mockupit ovat olennainen osa UX/UI-suunnittelua, ja ne voivat auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Tämän alan asiantuntemuksemme ja taitomme ansiosta voimme auttaa sinua löytämään tarpeisiisi täydellisen ratkaisun.

Palveluihimme kuuluu prototyyppien ja mockupien luominen verkkosivustoille, mobiilisovelluksille ja työpöytäsovelluksille. Työskentelemme uusimpien työkalujen ja tekniikoiden parissa, jotta saat laadukkaita tuloksia. Painotamme käytettävyyttä, toiminnallisuutta ja estetiikkaa.

Olipa sinulla jo idea tai olet vasta alussa - tuemme sinua mielellämme ideasi toteuttamisessa. Aloitamme aina tarpeidesi ja toiveidesi yksityiskohtaisella analysoinnilla, jotta voimme tarjota sinulle räätälöidyn ratkaisun. Sen jälkeen luomme prototyypin tai mockupin, joka antaa sinulle realistisen kuvan siitä, miltä lopputuotteesi näyttää.

Olemme osoittaneet asiantuntemuksemme ja kokemuksemme digitaalisten prototyyppien ja mockupien luomisessa lukuisissa onnistuneesti toteutetuissa projekteissa. Olemme ylpeitä saadessamme työskennellä eri alojen tunnettujen asiakkaiden kanssa ja auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa.

Jotta työmme olisi mahdollisimman tehokasta, käytämme markkinoiden uusimpia työkaluja ja tuotteita. Näitä ovat muun muassa Figma, Adobe XD, Sketch ja InVision. Näiden työkalujen avulla voimme työskennellä nopeasti ja tehokkaasti varmistaen samalla korkean laadun.

Haluamme auttaa sinua nostamaan yrityksesi seuraavalle tasolle tarjoamalla sinulle parasta mahdollista UX/UI-suunnittelua.


Prototyyppipalvelut & palvelut

Palvelumme on räätälöity B2B-yritysten tarpeisiin. Ymmärrämme, että jokaisella yrityksellä on erilaiset vaatimukset, ja teemme tiivistä yhteistyötä kanssasi varmistaaksemme, että tarjoamme parhaan mahdollisen ratkaisun tarpeisiisi. Olitpa sitten pieni startup-yritys tai suuri yritys, olemme valmiita auttamaan.

Alla on katsaus prototyyppipalveluihimme, jotka on räätälöity erityisesti B2B-yritysten tarpeisiin.

Palveluidemme lisäksi tarjoamme myös koulutusta ja työpajoja, joissa opetamme sinua ja tiimiäsi digitaalisen prototyyppien ja mockupien rakentamisessa. Uskomme, että hyvä yhteistyö ja viestintä tiimimme ja yrityksesi välillä on avain menestykseen. Siksi otamme aikaa varmistaaksemme, että ymmärrämme täysin vaatimuksesi ja toiveesi ennen kuin aloitamme työskentelyn.

Lopuksi haluamme korostaa, että tarjoamme ylpeänä palveluitamme ja osaamistamme digitaalisten prototyyppien ja mallinnusten alalla.

Digitaalisten prototyyppien ja mockupien avulla voimme tunnistaa ja korjata virheet ja ongelmat jo varhaisessa vaiheessa, ennen kuin varsinainen kehitys alkaa. Näin säästämme paitsi aikaa myös kustannuksia. Lisäksi voimme tehdä muutoksia nopeasti ja helposti vaikuttamatta lopulliseen tuotteeseen.

Uskomme, että hyvä UX/UI-suunnittelu on avain yrityksen menestykseen, ja olemme valmiita auttamaan sinua sen saavuttamisessa.