Please enter a search term:

  • Google Analyticsin käyttöönotto tietosuojan mukaisesti

    Tietosuojan mukaiset Google Analytics -ratkaisut B2B-yrityksille: Asiantuntemus ja räätälöidyt palvelut.

    Aloita nyt tietosuojalakien mukaisesti!

Google Analyticsin käyttöönotto tietosuojaa noudattaen

Jos yrityksesi sijaitsee EU:n alueella, sinun on käytettävä Google Analyticsia tietosuojan mukaisesti. Mutta vaikka yrityksesi sijaitsisi Sveitsissä, et voi välttyä GDPR:ltä, koska sivustoasi voidaan käyttää mistä tahansa EU-maasta (ja asiakkaasi sijaitsevat joskus EU:ssa). siksi on tärkeää, että otat Google Analyticsin käyttöön tietosuojan mukaisella tavalla. Näytämme sinulle, miten.

Nykypäivän digitaalisessa maailmassa on entistä tärkeämpää varmistaa turvalliset ja lainmukaiset verkkokäytännöt. Tietosuoja ja DSGVO:n kaltaisten tietosuojalakien noudattaminen eivät ole vain lakisääteisiä vaatimuksia, vaan myös merkki ammattimaisuudesta ja vastuuntunnosta asiakkaita ja liikekumppaneita kohtaan. Digitaalinen toimistomme on erikoistunut Google Analyticsin yksityisyydensuojan mukaiseen käyttöönottoon ja tarjoaa kattavaa neuvontaa, palveluja ja tukea B2B-yrityksille.

Miksi toteuttaa Google Analytics yksityisyydensuojan mukaisesti?

Google Analytics on välttämätön työkalu yrityksille, jotka haluavat mitata ja parantaa verkkosuorituskykyään ja markkinointikampanjoidensa tehokkuutta. On kuitenkin ratkaisevan tärkeää, että tämän työkalun käyttö on sovellettavien tietosuojalakien mukaista. Muussa tapauksessa yritykset voivat joutua maksamaan tuntuvia sakkoja ja menettää mahdollisesti asiakkaiden ja liikekumppaneiden luottamuksen.

Asiantuntemuksemme Google Analyticsista ja tietosuojasta

Digitaalitoimistollamme on laaja kokemus Google Analyticsin tietosuojavaatimusten mukaisesta käyttöönotosta. Olemme sitoutuneet auttamaan B2B-yrityksiä saattamaan verkkotoimintansa sovellettavien tietosuojalakien mukaiseksi ja samalla hyödyntämään Google Analyticsin etuja. Tietosuojan, teknologian ja markkinoinnin asiantuntijoista koostuva tiimimme tekee tiivistä yhteistyötä tarjotakseen asiakkaillemme räätälöityjä ratkaisuja.

Yhä digitalisoituneemmassa maailmassa B2B-yrityksille on ratkaisevan tärkeää varmistaa tietosuojalakien noudattaminen. Digitaalinen toimistomme on erikoistunut Google Analyticsin yksityisyydensuojan mukaiseen käyttöönottoon ja tarjoaa kattavia neuvoja, palveluja ja tukea B2B-yrityksille. Tietosuojaan ja tietoturvaan liittyvän asiantuntemuksemme ja sitoutumisemme ansiosta olemme ihanteellinen kumppani yrityksille, jotka haluavat saattaa verkkotoimintansa sovellettavien lakien mukaiseksi ilman, että heidän tarvitsee luopua Google Analyticsin eduista.