Please enter a search term:

Ü60

Digitaalisena toimistona olemme tietoisia siitä, että ikääntyneillä ihmisillä on tärkeä rooli yhteiskunnassamme ja että heillä on arvokasta kokemusta ja taitoja. Uskomme, että yli 60-vuotiailla ja ennen eläkeikää olevilla ikääntyneillä on vielä paljon annettavaa, ja siksi tarjoamme erilaisia yhteistyömahdollisuuksia.

Uskomme, että ikääntyneillä ihmisillä on runsaasti kokemusta ja taitoja, jotka ovat erittäin arvokkaita työelämässä. Tarjoamme erilaisia yhteistyömahdollisuuksia esimerkiksi markkinoinnin, suunnittelun, kehittämisen ja projektinhallinnan aloilla. Vanhemmat työntekijämme työskentelevät kokeneiden työntekijöidemme rinnalla ja heillä on mahdollisuus hankkia arvokasta kokemusta digitaalisesta alasta.

Yrityksessämme työskentelevien ikääntyneiden etu on myös mahdollisuus hyötyä heidän kokemuksestaan ja tietämyksestään. Tunnustamme, että vanhemmilla työntekijöillä on runsaasti kokemusta ja tietoa, jota nuoremmilla työntekijöillä ei välttämättä ole. Uskomme, että työskentely vanhempien työntekijöiden kanssa voi rikastuttaa työympäristöä ja tarjota arvokkaita näkemyksiä.

Tarjoamme vanhemmille työntekijöillemme myös joustavia työaikoja, jotta he voivat sovittaa työnsä yhteen muiden sitoumustensa kanssa. Ymmärrämme, että vanhemmilla työntekijöillä voi olla muita sitoumuksia, kuten lastenlasten hoitaminen tai perheenjäsenten hoitaminen. Pyrimme luomaan työympäristön, joka vastaa työntekijöidemme yksilöllisiä tarpeita.

Olemme myös ylpeitä siitä, että tarjoamme ikääntyneille työntekijöillemme oikeudenmukaisen korvauksen. Uskomme, että arvokkaasta työstä on palkittava asianmukaisesti, ja siksi tarjoamme ikääntyneille työntekijöillemme oikeudenmukaisen palkkauksen.

Sivustomme on suunniteltu osoittamaan, että uskomme ikääntyneiden työntekijöiden arvokkaisiin taitoihin ja kokemukseen ja että annamme heille mahdollisuuden jatkaa arvokasta työtä digitaalisella alalla. Uskomme, että työskentely vanhempien työntekijöiden kanssa voi auttaa saamaan arvokasta näkemystä ja tietoa sekä luoda rikastuttavan työympäristön. Jos olet kiinnostunut työskentelemään kanssamme, kutsumme sinut tutustumaan mahdollisuuksiimme ja tule osaksi tiimiämme.