Please enter a search term:

Luotettavaa web hostingia ja ensiluokkaista tukea B2B-yrityksellesi!

Tervetuloa hosting- ja tukisivullemme! Kokeneena digitaalisena toimistona olemme erikoistuneet tarjoamaan hosting- ja tukiratkaisuja B2B-yrityksille. Tässä tekstissä haluamme antaa sinulle yksityiskohtaisen katsauksen siitä, mitä teemme tällä alalla ja miten voimme auttaa sinua optimoimaan verkkoläsnäolosi.


Tarjoamme laajan valikoiman hosting-ratkaisuja, jotka on räätälöity asiakkaidemme erityistarpeiden mukaan. Olipa kyseessä yksinkertainen staattinen verkkosivusto tai monimutkainen sähköisen kaupankäynnin alusta, meillä on oikea ratkaisu sinulle.

Hosting-palveluihimme kuuluvat muun muassa seuraavat:

  • Jaettu hosting:

Tämä ratkaisu on ihanteellinen pienemmille verkkosivustoille ja yrityksille, joilla ei ole vielä paljon liikennettä. Tällöin useat verkkosivustot jakavat palvelimen, mikä pitää kustannukset alhaisina.

  • Virtuaalinen yksityinen palvelin (VPS):

VPS:n avulla sinulla on oma virtuaalinen palvelimesi, joka antaa sinulle enemmän hallintaa ja joustavuutta kuin jaettu hosting. Tämä on hyvä vaihtoehto, jos käytät useita verkkosivustoja tai jos verkkosivustollasi on suuria liikennepiikkejä.

  • Dedikoitu palvelin:

Jos sinulla on suuri verkkosivusto, jolla on paljon liikennettä, tai jos sinulla on erityisen korkeat vaatimukset tietoturvan ja suorituskyvyn suhteen, oma palvelin on paras valinta. Tällöin sinulla on kokonainen palvelin vain sinua varten.

  • Pilvipalvelin:

Tarjoamme myös pilvihostingia, jossa verkkosivustosi on hajautettu useille palvelimille. Tämä tarjoaa paremman skaalautuvuuden ja luotettavuuden.

Hosting-palveluumme kuuluu myös säännölliset varmuuskopiot, jotta verkkosivustosi on aina turvassa. Käytämme myös viimeisimpiä turvallisuusprotokollia varmistaaksemme, että sinun ja asiakkaidesi tiedot ovat turvassa.


Hosting-palvelumme lisäksi tarjoamme myös kattavaa tukea. Kokeneet teknikot ovat aina käytettävissä auttamaan teknisissä ongelmissa tai vastaamaan kysymyksiin.

Tukipalveluumme kuuluvat muun muassa seuraavat:

  • Tekninen tuki:

Jos sinulla on teknisiä ongelmia tai kysymyksiä hosting-palvelustamme, tukitiimimme on käytettävissäsi ympäri vuorokauden.

  • Tietoturva ja suorituskyvyn optimointi:

Valvomme jatkuvasti verkkosivustoasi varmistaaksemme, että se toimii turvallisesti ja nopeasti. Jos voimme suositella parannuksia, toteutamme ne välittömästi.

  • Ohjelmistopäivitykset:

Pidämme verkkosivustosi ajan tasalla säännöllisillä päivityksillä käyttämiimme ohjelmistoihin.

  • Koulutus ja työpajat:

Tarjoamme myös koulutusta ja työpajoja, joiden avulla varmistamme, että saat parhaan mahdollisen hyödyn hosting-palvelustamme ja verkkosivustostasi.

Hosting- ja tukipalvelumme tarjoavat sinulle monenlaisia etuja

tässä on vain muutamia syitä, miksi sinun kannattaa valita meidät hosting- ja tukikumppaniksesi:

Ensiluokkainen esitys

Käytämme vain uusimpia teknologioita ja turvallisuusprotokollia varmistaaksemme, että verkkosivustosi toimii nopeasti ja turvallisesti

Skaalautuvuus

Tavoitteenasi on tehdä ero viestinnässä. Etsimme ja kehitämme sinulle sisältöä, joka on ainutlaatuista. Kaikkiin kanaviin.

Luotettavuus

Seuraamme jatkuvasti verkkosivustoasi varmistaaksemme, että se on aina verkossa. Jos ongelma ilmenee, reagoimme välittömästi varmistaaksemme, että verkkosivustosi on taas verkossa mahdollisimman pian

Asiantuntijatuki

Tukitiimimme koostuu kokeneista teknikoista, jotka ovat käytettävissäsi ympäri vuorokauden. Autamme sinua teknisissä ongelmissa ja vastaamme palveluamme koskeviin kysymyksiisi

Käyttäjäystävällisyys

Panostamme suuresti siihen, että hosting- ja tukipalvelumme ovat helppokäyttöisiä. Voit siis keskittyä verkkosivujesi ja liiketoimintasi pyörittämiseen sen sijaan, että huolehtisit teknisistä yksityiskohdista

Toivomme, että olemme pystyneet antamaan sinulle kattavan yleiskuvan siitä, mitä me teemme B2B-yrityksille tarjottavan hostingin ja tuen alalla. Tavoitteenamme on tarjota sinulle parhaat mahdolliset ratkaisut verkkoläsnäolosi optimoimiseksi ja auttaa sinua saavuttamaan liiketoimintasi tavoitteet. Meillä on vuosien kokemus tältä alalta, ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota sitä asiakkaillemme.