Please enter a search term:

 • Tekoäly

  Tietoon perustuva liiketoiminta on tulevaisuutta. Tekoälyn käyttömahdollisuudet ovat laajat ja vaihtelevat monimutkaisten päätösten avustamisesta ja prosessien automatisoinnista uusien työntekijöiden älykkääseen rekrytointiin.

  Tutustu tekoälyratkaisuihin nyt!

Tekoäly

Tekoäly on tärkeä osa nykypäivän yritysmaailmaa, sillä se auttaa yrityksiä optimoimaan prosessejaan, lisäämään tehokkuutta ja parantamaan kilpailukykyään. Tekoälyyn perustuvat järjestelmät voivat analysoida tietoja ja tunnistaa malleja parempien päätösten tekemiseksi ja prosessien automatisoimiseksi. Tämä johtaa kustannusten merkittävään alenemiseen ja tuottavuuden lisääntymiseen.

Johtavana digitaalisena toimistona tarjoamme kattavan valikoiman palveluja tekoälyn alalla. Asiantuntemuksemme ja osaamisemme tekoälyratkaisujen kehittämisessä ja toteuttamisessa antaa meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme innovatiivisia tuotteita ja palveluja.

OpenAI, ChatGPT ja tekoäly - asiantuntemuksemme

Kun on kyse OpenAI:sta, ChatGPT:stä ja tekoälystä (AI), mprofi on asiantunteva kumppanisi. Olemme digitaalinen yritys, jolla on kokenut ja korkeasti koulutettu asiantuntijatiimi. Olemme erikoistuneet tekoälyyn liittyvien ohjelmistopalvelujen kehittämiseen ja toteuttamiseen.

Tiimimme koostuu insinööreistä, kehittäjistä, datatieteilijöistä ja projektipäälliköistä, jotka työskentelevät yhdessä ymmärtääkseen uusimpia tekoälyteknologioita ja sitä, miten asiakkaamme voivat hyödyntää niitä. Meillä on laaja kokemus tekoälyteknologioiden soveltamisesta useilla eri toimialoilla. Näihin kuuluvat terveydenhuolto, rahoitus, vähittäiskauppa ja teollisuus.

Lähestymistapamme tekoälyratkaisujen kehittämiseen on räätälöity ja yksilöllinen asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Käytämme aikaa ymmärtääksemme kunkin asiakkaan erityisvaatimukset. Kehitämme tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa ratkaisun, joka on räätälöity optimaalisesti asiakkaan tarpeisiin.

Varmistaaksemme, että tarjoamme asiakkaillemme parhaan mahdollisen ratkaisun, käytämme tekoälyratkaisuja kehittäessämme uusimpia ja edistyksellisimpiä tekoälyteknologioita ja -työkaluja. Meillä on kokemusta chatbottien, virtuaaliavustajien, kuva- ja äänentunnistuksen, personoitujen suositusten ja paljon muuta kehityksestä.

Työskentelytavoillemme on ominaista korkeat laatuvaatimukset ja sitoutuminen asiakastyytyväisyyden saavuttamiseen. Teemme kovasti töitä varmistaaksemme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ratkaisuihimme. Näin he voivat käyttää niitä menestyksekkäästi liiketoiminnassaan.

Läpinäkyvyys ja avoin viestintä asiakkaidemme kanssa ovat meille tärkeitä

Tekoälytoimistona olemme henkilökohtainen neuvonantajasi, kun kyse on tekoälystä. Tämän teknologian käyttöalueet ovat lähes rajattomat. Siitä on jo pitkään kehittynyt teknologinen megatrendi. Tekoälyyn perustuvat ratkaisut tukevat yritystäsi tietoon perustuvien päätösten tekemisessä. Olemme tekoälyn asiantuntijoita. Tarjoamme sinulle oikean tekoälystrategian.


Mitä on tekoäly?

Tekoälyllä tarkoitetaan koneiden kykyä suorittaa tehtäviä, jotka normaalisti vaatisivat ihmisen älykkyyttä. Tekoälyjärjestelmiä koulutetaan koneoppimisen, syväoppimisen ja muiden algoritmien avulla kehittämään ihmisen kaltaisia kykyjä, kuten kielenkäsittelyä, hahmontunnistusta, päätöksentekoa ja muuta.

Englanninkielinen termi tästä on Artificial Intelligence (AI).
Yleiskatsaus

Tutustu kattaviin tekoälypalveluihimme ja -tuotteisiimme B2B-yrityksille. Optimoi liiketoimintaprosessisi ja lisää tehokkuutta räätälöityjen tekoälyratkaisujemme avulla


Johtavana digitaalisena toimistona tarjoamme laajan valikoiman tekoälypalveluja. Näitä ovat mm:

 • Konsultointi:

Tarjoamme asiakkaillemme kattavaa neuvontaa oikean tekoälyratkaisun valinnassa heidän liiketoimintatarpeisiinsa.

 • Kehitys

Kehitämme asiakkaidemme erityistarpeisiin räätälöityjä tekoälyratkaisuja.

 • Toteutus

Toteutamme asiakkaidemme tekoälyratkaisut ja varmistamme, että ne on integroitu saumattomasti heidän liiketoimintaprosesseihinsa.

 • Ylläpito ja tuki

Tarjoamme asiakkaillemme jatkuvaa ylläpitoa ja tukea heidän tekoälyratkaisuilleen.

 • Data-analytiikka

Autamme yrityksiä analysoimaan dataa ja tunnistamaan datassaan piileviä malleja ja trendejä.


Palveluidemme lisäksi tarjoamme myös erilaisia tekoälytuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti asiakkaidemme tarpeisiin. Tekoälytuotteisiimme kuuluvat:

 • Chatbotit

Kehitämme älykkäitä chatbotteja, jotka perustuvat luonnolliseen kieleen ja pystyvät vastaamaan asiakkaiden kyselyihin automaattisesti.

 • Kuvantunnistus

Kuvantunnistusohjelmistomme pystyy automaattisesti tunnistamaan ja luokittelemaan esineitä ja ihmisiä kuvissa Puheenkäsittely: Tarjoamme puheenkäsittelyohjelmistoja, joiden avulla yritykset voivat automaattisesti käsitellä asiakkaiden puhepyyntöjä ja vastata niihin.

 • Ennakoiva kunnossapito

Ennakoivan kunnossapidon ratkaisumme auttaa yrityksiä seuraamaan koneiden ja laitteiden kuntoa ja ennakoimaan vikoja ennen niiden syntymistä.


Koneoppiminen

Tekoälyn osa-alue. Koneoppimisen avulla tietokone oppii itsenäisesti. Luomalla kokemukseen perustuvaa keinotekoista tietoa voidaan digitalisoida ja automatisoida aikaa vievää ja työlästä työtä yrityksessäsi. Tämä mahdollistaa tehokkaamman työskentelytavan.

Syväoppiminen

Syväoppiminen on koneoppimisen osa-alue, jossa simuloidaan neuroverkkoja. Tietokone pyrkii analysoimaan suuria tietokokonaisuuksia ja oppimaan mahdollisimman itsenäisesti ja tehokkaasti. Algoritmi pystyy tulkitsemaan uutta tietoa oikein ja yksinkertaistamaan yrityksen prosesseja.

Luonnollisen kielen käsittely

Kirjoitetun tai puhutun kielen käsittelyä kutsutaan luonnollisen kielen käsittelyksi (Natural Language Processing, NLP). Tekoäly pystyy ymmärtämään ja tulkitsemaan kieltämme. Yksinkertaisia esimerkkejä NLP:stä ovat esimerkiksi roskapostin suodattaminen tai puheen kääntäminen tekstiksi - kuten erilaisten messenger-sovellusten puhetoiminnossa.


 • Liiketoimintaprosessien automatisointi
 • Proaktiivinen asiakaspalvelu
 • Markkinointikampanjoiden personointi
 • Kehittynyt tietojen analysointi
 • Trendien ennustaminen ja kehityksen tunnistaminen
 • Riskien arviointi ja hallinta

Millaisia esimerkkejä tekoälyn käytöstä on olemassa?

Tekoälyä käytetään monin paikoin helpottamaan meidän ihmisten elämää. Esimerkkejä ovat älykkäät kotijärjestelmät, roskapostisuodattimet, chatbotit, ääniavustajat ja autonominen ajaminen. Mutta on paljon muitakin aloja, joilla tekoälyä voidaan käyttää.

Kannattaako tekoäly minulle?

Jos suuria tietomääriä on käsiteltävä ja analysoitava - tai jos tehtävät yrityksessä vievät paljon aikaa - tekoälyn käyttö kannattaa. Tekoälyn avulla prosessien ulkoistaminen ja automatisointi voi tulla mahdolliseksi. Tähän tarvitaan ohjelmistoja. Se on räätälöitävä tarkasti yritykselle sopivaksi.

Milloin tekoäly saavuttaa rajansa?

Heikolla tekoälyllä tuskin on mitään rajaa. Kun se on oppinut, se pystyy tunnistamaan ja ratkaisemaan ongelmia. Vaikeaksi se muuttuu silloin, kun tehtävät jakautuvat liian monelle alueelle tai kun ne ovat liian tunnepitoisia. Tekoäly ei pysty vielä jäljittelemään ihmisaivojen hermoverkkoja.

Mitä eroa on heikon ja vahvan tekoälyn välillä?

Toisin kuin heikko tekoäly, vahva tekoäly on toistaiseksi olemassa vain teoriassa. Heikko tekoäly käsittelee vain niitä ongelmia, joita varten se on ohjelmoitu. Vahva tekoäly tarkoittaa, että koneen älykkyys on vähintään meidän ihmisten tasolla tai ylittää meidät.

Päätelmä

Tekoäly on tärkeä osa nykypäivän yritysmaailmaa, ja siitä on tulossa yhä enemmän standardi. Johtavana tekoälyalan digitaalisena toimistona tarjoamme kattavan valikoiman palveluja ja tuotteita, joiden avulla yritykset voivat optimoida liiketoimintaprosessejaan ja parantaa kilpailukykyään. Autamme asiakkaitamme hyödyntämään tekoälyä täysimääräisesti ja saavuttamaan liiketoimintatavoitteensa.

Uutiset

ChatGPT Prompt Engineering

Älä missaa tulevaisuutta: Lue täältä, miten Prompt Engineering muuttaa työelämää! #työelämän tulevaisuus #innovaatiot #PromptEngineering