Please enter a search term:

  • Verkkomainonta

    Kohdennettu mainonta internetissä ei ole vain suurten toimijoiden juttu - myös pienet ja keskisuuret yritykset ja erityisesti verkkokaupat hyötyvät todella mitattavasta mainosstrategiasta.

    Voita lisää asiakkaita nyt!

Online-markkinointitoimisto Keski-Sveitsissä ja Zürichissä

Hyvin harkittu ja suunniteltu verkkomarkkinointistrategia on ratkaiseva kilpailuetu etenkin nykypäivänä. Zürichin verkkomarkkinointitoimistona meillä on monen vuoden kokemus ja hallitsemme monenlaisia menetelmiä.

Mutta mitä kaikkea käsite "verkkomarkkinointi" kattaa? Verkkomarkkinoinnilla tarkoitetaan mainontaa Internetissä vastakohtana klassiselle (offline) mainonnalle. Autamme sinua verkkomarkkinointistrategian kehittämisessä, toteuttamisessa ja edelleen kehittämisessä. Lisäksi valvomme SEO:n (hakukoneoptimointi) ja suorituskykymarkkinoinnin kaltaisia toimenpiteitä. Tähän kuuluvat esimerkiksi SEA (Google Ads), display-mainonta, sosiaalinen mainonta, affiliate-markkinointi jne. Tässä yhteydessä huolehdimme myös verkkomediasuunnittelusta. Verkkomarkkinointitoimistona tarjoamme myös markkinoinnin automaatiota ja sähköpostimarkkinointia.

Verkkomarkkinointitoimenpiteiden suunnittelussa ja toteutuksessa löydämme yrityksellesi sopivan ratkaisun ja autamme sinua sanoin ja teoin. Koska: Digitaalisen markkinoinnin toimistona olemme erikoistuneet. Tarjouksemme kattaa kaikki verkkomarkkinoinnin osa-alueet.

Ymmärrämme onnistuneen verkkomainoskampanjan merkityksen ja olemme ylpeitä siitä, että voimme auttaa asiakkaitamme sijoittamaan yrityksensä menestyksekkäästi digitaalisessa kentässä. Verkkomainonta on tärkeä strategia, jolla tavoitat tehokkaasti kohderyhmäsi ja vahvistat samalla brändiäsi. Asiantuntijoillamme on vuosien kokemus menestyksekkäiden verkkomarkkinointikampanjoiden toteuttamisesta, jotka on räätälöity erityisesti B2B-yritysten tarpeisiin ja tavoitteisiin.

Tarjoamme laajan valikoiman verkkomainontapalveluja, kuten sosiaalisen median kampanjoiden suunnittelua ja toteutusta, hakukoneoptimointia, sähköpostimarkkinointia, display-mainontaa, affiliate-markkinointia ja paljon muuta. Olemme vakuuttuneita siitä, että menestyksekäs verkkomainoskampanja ei perustu pelkkään läsnäoloon digitaalisissa kanavissa, vaan pikemminkin kohdennettuun ja tehokkaaseen suunnitteluun ja toteutukseen. Siksi pidämme erittäin tärkeänä yksilöllistä konsultointia ja kohderyhmäsi ja tavoitteidesi kattavaa analysointia ennen kuin aloitamme toteutuksen.

Verkkomainontapalveluihimme kuuluu myös houkuttelevien laskeutumissivujen luominen ja konversio-optimointi. Tiedämme, kuinka tärkeää on, että kävijät eivät vain saavu verkkosivuillesi, vaan heistä tulee myös asiakkaita. Siksi keskitymme sellaisten laskeutumissivujen luomiseen, jotka kohdistuvat kävijöihisi ja johtavat heidät konversioon. Käytämme uusinta teknologiaa ja parhaita käytäntöjä maksimaalisten konversiolukujen saavuttamiseksi.

Verkkomainonnan tuotteisiimme kuuluu myös seuranta- ja analyysityökalujen käyttöönotto. Autamme sinua mittaamaan ja optimoimaan verkkomainoskampanjasi onnistumista tarjoamalla sinulle kattavat tiedot ja analyysit. Tässä yhteydessä työskentelemme uusimpien teknologioiden ja työkalujen kanssa, jotta saat kattavan analyysin ja optimoinnin verkkomarkkinointitoiminnoistasi.

Kokeneiden ja asiantuntevien verkkomainonnan asiantuntijoiden tiimimme auttaa sinua toteuttamaan menestyksekkäitä kampanjoita, jotka on räätälöity juuri sinun B2B-yrityksesi tarpeisiin ja tavoitteisiin. Tiedämme, että jokainen yritys on ainutlaatuinen, ja siksi keskitymme yksilölliseen konsultointiin ja verkkomarkkinointistrategian räätälöityyn toteuttamiseen.

Ymmärrämme, että kilpailu digitaalisella alalla lisääntyy jatkuvasti, ja on yhä vaikeampaa erottua kilpailijoista. Siksi luotamme innovatiivisiin ja tehokkaisiin strategioihin, joilla tavoitat kohdeyleisösi ja sijoitat brändisi menestyksekkäästi. Uskomme, että menestyksekäs verkkomainoskampanja ei perustu pelkkään läsnäoloon digitaalisissa kanavissa vaan kohdennettuun ja tehokkaaseen suunnitteluun ja toteutukseen.

Digitaalisena toimistona olemme ylpeitä siitä, että autamme asiakkaitamme optimoimaan verkkoläsnäolonsa ja tavoittamaan tehokkaasti kohdeyleisönsä. Keskitymme yksilölliseen konsultointiin ja kohderyhmäsi ja tavoitteidesi kattavaan analysointiin ennen toteutuksen aloittamista. Näin voimme varmistaa, että tarjoamme räätälöidyn ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi.

Lisäksi tarjoamme koulutusta ja työpajoja, joilla tuemme sinua ja tiimiäsi verkkomarkkinointistrategian toteuttamisessa. Uskomme, että onnistunut verkkomainoskampanja perustuu jatkuvaan optimointiin ja mukauttamiseen. Siksi autamme sinua syventämään verkkomarkkinointiosaamistasi ja parantamaan strategiaasi jatkuvasti.


Mitä verkkomarkkinointi oikeastaan on?

Verkkomarkkinoinnilla tai digitaalisella markkinoinnilla tarkoitamme kaikkea toimintaa, joka toteutetaan verkossa. Ne palvelevat asetettujen yritys- ja markkinointitavoitteiden saavuttamista. Ei ole väliä, onko kyseessä paikallinen muotiliike, lihakauppa, luottamusyhtiö vai verkkokauppa.

Verkkomarkkinoinnin monipuoliset mahdollisuudet koskevat kaikkia. Käytä digitaalisia kanavia aktiiviseen viestintään asiakkaidesi kanssa - ja kaikkien niiden kanssa, jotka haluavat tulla asiakkaiksi.

Markkinoinnin tämän osa-alueen kehitys ja muutokset ovat nopeita ja pakottavat yritykset keksimään itsensä jatkuvasti uudelleen ja reagoimaan uusiin kanaviin. Tässä kohtaa verkkomarkkinointitoimisto astuu kuvaan mukaan.

Digitaalisena toimistona olemme päivittäin tekemisissä innovaatioiden kanssa, pyrimme siirtämään ne asiakkaidemme liiketoimintamalliin ja hyödyntämään niitä kannattavasti.Online-markkinointipalvelut

Alta löydät yleiskatsauksen verkkomarkkinointipalveluistamme, jotka on räätälöity erityisesti B2B-yritysten tarpeisiin.

Kaiken kaikkiaan tarjoamme kattavan valikoiman palveluja ja tuotteita verkkomainonnan ja digitaalisen markkinoinnin alalla.

Tavoitteenamme on auttaa sinua optimoimaan verkkoläsnäolosi ja tavoittamaan kohdeyleisösi tehokkaasti. Uskomme, että onnistunut verkkomarkkinointikampanja perustuu tehokkaaseen suunnitteluun ja toteutukseen, ja siksi luotamme yksilölliseen konsultointiin ja kohderyhmäsi ja tavoitteidesi analysointiin ennen toteutuksen aloittamista.