Please enter a search term:

  • Siirry Google Analytics 4 -palveluun

    Onko verkkosivustosi lainmukainen? Autamme sinua Google Analytics 4 -palveluun siirtymisessä.

    GA4 Siirtymän hallinta

Päivitä analytiikkasi: Vaihda Google Analytics 4:ään nyt ammattitaitoisen palvelumme avulla!

Tietosuojan mukaisen web-analytiikan asiantuntijoina tarjoamme ammattitaitoisia palveluja, jotka auttavat sinua siirtymään Google Analyticsin uusimpaan versioon. Tässä artikkelissa annamme yleiskatsauksen Google Analytics 4:ään siirtymisen tärkeimpiin näkökohtiin, käsittelemme GA4:n lainmukaisuutta ja esittelemme palvelumme.


Google Analytics on yksi maailman tunnetuimmista ja käytetyimmistä web-analyysityökaluista. Sen avulla yritykset voivat kerätä arvokasta tietoa verkkosivuston kävijöistä ja heidän käyttäytymisestään verkkosivustolla. Digitaalinen maailma on kuitenkin muuttunut paljon viime vuosina, ja myös tietosuojaa ja tietoturvaa koskevat vaatimukset ovat kasvaneet. Google onkin kehittänyt Google Analyticsista uuden version, Google Analytics 4:n (GA4), joka vastaa nykyaikaisia vaatimuksia.

GA4 tarjoaa lukuisia etuja verrattuna Google Analyticsin vanhaan versioon, Universal Analyticsiin. Seuraavassa on lueteltu joitakin tärkeimpiä etuja:

  • Parempi tietojen hallinta:

GA4:n avulla voit hallita paremmin sitä, mitä tietoja kerätään ja miten niitä käytetään.

  • Suuntaa-antavia ominaisuuksia:

GA4 tarjoaa uusia ominaisuuksia, joiden avulla saat kattavamman kuvan verkkosivustosi kävijöiden käyttäytymisestä.

  • Tietosuojan noudattaminen:

Google on suunnitellut GA4:n yksityisyydensuojaa silmällä pitäen, joten se on entistä paremmin lainmukainen.

  • Parempi integrointi:

GA4 integroituu saumattomasti muihin Googlen työkaluihin, mikä helpottaa markkinointi- ja mainostoimintojesi analysointia


Yksi tärkeimmistä kysymyksistä, joita yrityksillä on GA4:n suhteen, on kysymys lainsäädännön noudattamisesta. Henkilötietojen suojaaminen on loppujen lopuksi keskeinen osa tietosuojaa, ja henkilötietojen keräämisen ja käsittelyn on aina oltava sovellettavien lakien ja asetusten mukaista.

Hyvä uutinen on, että Google Analytics 4 on kehitetty tietosuojaa silmällä pitäen. Työkalu tarjoaa paremman lainmukaisuuden kuin Google Analyticsin vanha versio Universal Analytics. GA4 tarjoaa esimerkiksi mahdollisuuden anonymisoida käyttäjien IP-osoitteet ennen niiden keräämistä. Lisäksi käyttäjätiedot voidaan poistaa, kun niitä ei enää tarvita. Lisäksi on lukuisia asetuksia ja vaihtoehtoja, joilla voit hallita henkilötietojen keräämistä ja käsittelyä.

On kuitenkin myös joitakin tärkeitä näkökohtia, jotka on otettava huomioon, jotta voidaan varmistaa, että GA4:n käyttö on lainmukaista. Tähän kuuluu esimerkiksi käyttäjän suostumuksen hankkiminen evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden käyttöön. Lisäksi sinun on varmistettava, että sinulla on tietosuojakäytäntö, jossa annetaan selkeää ja ymmärrettävää tietoa siitä, mitä henkilötietoja kerätään, miten niitä käytetään ja kuinka kauan niitä säilytetään. Sinun on myös varmistettava, että käytät tietoja vain niihin tarkoituksiin, joihin olet saanut käyttäjien suostumuksen.

Lisäksi sinun on varmistettava, että noudatat kaikkia muita henkilötietojen suojaa koskevia lakeja ja asetuksia, kuten yleistä tietosuoja-asetusta. Jos olet epävarma siitä, onko GA4:n käyttösi lainmukaista, suosittelemme, että otat yhteyttä tietosuoja-asiantuntijaan.
Google Analytics 4: Palvelumme tukee B2B-yrityksiä uusimpaan versioon siirtymisessä

Tarjoamme ammattilaispalveluita, jotka auttavat sinua siirtymään GA4:ään ja varmistavat, että saat kaiken hyödyn irti työkalun uusista ominaisuuksista ja eduista.

Seuraavassa on joitakin keskeisiä palveluitamme:

Koulutukset ja työpajat

Tarjoamme koulutusta ja työpajoja, joiden avulla sinä ja tiimisi saatte tarvittavat tiedot ja taidot GA4:n tehokkaaseen käyttöön.

Yksilöllinen neuvonta

Tarjoamme yksilöllistä neuvontaa, jonka avulla voit optimoida GA4:n käytön ja varmistaa, että saat työkalusta kaiken hyödyn irti.

Muuntaminen GA4:ksi

Autamme sinua sujuvassa siirtymisessä GA4:ään, mukaan lukien työkalun konfigurointi ja integrointi verkkosivustoosi.

Tietosuojan noudattaminen

Tuemme sinua tietosuojasäännösten täytäntöönpanossa varmistaaksemme, että GA4:n käyttö on lainmukaista.


Päätelmä

Siirtyminen Google Analytics 4:ään on tärkeä askel sen varmistamisessa, että voit analysoida verkkosivustosi kävijöitä ja heidän käyttäytymistään verkkosivustolla yksityisyyden suojan mukaisesti. GA4 tarjoaa monia etuja Google Analyticsin vanhaan versioon verrattuna, kuten paremman yksityisyydensuojan noudattamisen ja tulevaisuuteen suuntautuvat ominaisuudet.

On kuitenkin myös joitakin tärkeitä näkökohtia, jotka on otettava huomioon, jotta voidaan varmistaa, että GA4: n käyttö on lainmukaista. Tarjoamme asiantuntijapalveluja, jotka auttavat sinua siirtymään GA4:ään ja varmistamaan, että saat kaiken irti työkalun uusista ominaisuuksista ja eduista.